Achtergrond Margreet van Impelen (1974)

Ik ben getrouwd en moeder van twee bijna volwassen kinderen. Ik ben in het onderwijs werkzaam als intern begeleider en heb mij de afgelopen jaren verder ontwikkeld in het coachen en begeleiden van volwassenen en kinderen. Mijn passie is het om vanuit mijn ware innerlijke natuur het leven te leven en anderen daarin te inspireren hetzelfde te doen. Authentiek en integer durven en willen zijn in elk facet van je leven als ontwikkelingsproces. Een cyclisch proces waarbij elk facet steeds opnieuw belicht wordt en ‘bijgeslepen’ kan worden. De stralende innerlijke diamant… Dat wat onbewust is, bewust worden. Innerlijke talenten ontplooien en bewustzijn verruimen. Leren om in liefdevolle aandacht datgene te verwelkomen wat eerst versluierd was. Niet altijd een makkelijk begaanbaar pad, wel van waarde en betekenis voor jezelf en de wereld. Bezield leven! Ik heb hier verschillende opleidingen, workshops en cursussen voor gevolgd.  

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *